Others

Σφάλματα Σπόροι: σποροι κανναβης τιμη

Η εισπνοή ειρήνης ή φρεσκάδας, ηρεμία ή πάθος, ευδαιμονία ή άγχος είναι αποκλειστικά για εσάς προσωπικά να αποφασίσετε τι είδους μαριχουάνα πρέπει να εμπιστευτείτε. Συνιστούμε επιλεγμένους σπόρους κάνναβης από διάσημους κτηνοτρόφους από την Ολλανδία, τις ΗΠΑ και την Ισπανία. Επίσης στον κατάλογο σφαλμάτων σφαλμάτων θα βρείτε πρωτότυπα αναμνηστικά. Εγγυόμαστε 100% ποιότητα προϊόντος, σποροι κανναβης τιμη και ακόμα πιο γρήγορη παράδοση στο σπίτι.

3 μυστικά κάνναβης

Η κάνναβη είναι μια από τις πολύ μακροχρόνιες καλλιέργειες. Αναμνήσεις από το όμορφο γρασίδι μπορούν να βρεθούν σε χειρόγραφα που χρονολογούνται στην 1η χιλιετία π.Χ. Ήταν δοξασμένη και καταδικασμένη, επαίνεσε και συγκρίθηκε με το φάρμακο του διαβόλου. Γιατί; Η απάντηση είναι απλή: οι σπόροι κάνναβης στην Ελλάδα χρησιμοποιήθηκαν για τη θεραπεία σοβαρών ασθενειών, αλλά και για την απόλαυση που οι περισσότεροι άνθρωποι περιφρονούσαν και τιμωρούνταν από το νόμο.

σποροι ινδικης κανναβης

Ποιο είναι το μυστικό αυτού του περίεργου φυτού;

  • σπόροι της μαριχουάνας περιέχουν πολλές σημαντικές για την ανθρώπινη υγεία ουσίες: βιταμίνες, αμινοξέα, μέταλλα, φυτικές ίνες, πρωτεΐνες, φυτίνη. Τα φυλλάδια διαθέτουν βακτηριοκτόνες ιδιότητες. Ως εκ τούτου, συμπληρώνονται σε τρόφιμα, από τους κόκκους παράγουν πετρέλαιο.
  • Οι ίνες μαριχουάνας είναι εξαιρετικά ισχυρές, χονδροειδείς και δεν υποβαθμίζονται για μεγάλο χρονικό διάστημα. Χρησιμοποιούνται στην παραγωγή για την παραγωγή καμβά, υφάσματος από καμβά, λινάτσα, σχοινιά, υφάσματα, ακριβό χαρτί κλπ. Τα πράγματα της κάνναβης απορροφούν μέχρι και το 95% της ηλιακής ακτινοβολίας και έως και 30% του ιδρώτα. Είναι ενδιαφέρον ότι περισσότερα από 50.000 προϊόντα που μπορούν να κατασκευαστούν από κάνναβη είναι τώρα εγκατεστημένα.
  • Αλλά το πιο διασκεδαστικό είναι ότι το φυτό περιέχει ψυχοτρόπα στοιχεία – κανναβινοειδή, τα οποία δρουν στην νευρική κατάσταση ενός ατόμου και την αντίληψη της πραγματικότητας. Κάθε είδος έχει τη δική του δόση THC, η οποία καθορίζει την επίδραση της έκθεσης σε υψηλή ή πέτρα.

Ονοματολογία σπόρων κάνναβης

Σφάλματα Οι σπόροι για σπορά έχουν δημιουργήσει για εσάς ένα άνετο μητρώο με μια ταξινόμηση σπόρων μαριχουάνας σε ορισμένες κατηγορίες, ανάλογα με τη γενετική, το επίπεδο των καλλιεργειών και την περίοδο ανθοφορίας.

Μπορείτε να αγοράσετε σπόρους κάνναβης 3 τύπων από εμάς:

  • Indica – μικρά θάμνοι με πολλά φύλλα, το κάπνισμα των οποίων περιγράφεται από το πολύχρωμο αποτέλεσμα πέτρας.
  • Sativa – ψηλά φυτά με ταξιανθίες και υψηλή επίδραση.
  • Οι Ruderalis είναι άγριες ποικιλίες με μικρά φύλλα και το χαμηλότερο περιεχόμενο THC.

Ακόμα και εντός των ορίων ενός μόνο τύπου, οι ποικιλίες είναι πολύ διαφορετικές στην επιρροή τους.

Με βάση τις ιδιαιτερότητες της καλλιέργειας, η κάνναβη ταξινομείται σε αυτούς τους τύπους:

  • Αυτόματη άνθηση – εύκολο να αναπτυχθεί, δεν εξαρτάται από τη σειρά φωτισμού της ημέρας.
  • Φωτοπερίοδοι – απαιτούν κάποιο φωτισμό και ιδιαίτερη προσοχή.

Σήμερα, οι αυτοφυείς σπόροι μαριχουάνας στην Αθήνα είναι πιο διάσημοι επειδή χρειάζονται λιγότερη δύναμη και οικονομικά στην αναπαραγωγή.

Η τελική σημαντική ταξινόμηση είναι οι φεμινισμένοι και οι τακτικοί κόκκοι. Τα πρώτα είναι 100% αποτελούμενα από θηλυκά κύτταρα, που δίνουν κώνοι και έχουν το υψηλότερο ποσοστό THC. Η τακτική περιέχει το 50% των ανδρών και το πενήντα% των θηλυκών στοιχείων.

Σφάλματα Σπόροι: εξαιρετικοί σπόροι κάνναβης στην Ελλάδα!

Θέλετε να βουτήξετε στον υπέροχο κόσμο της χαλάρωσης, της ευτυχίας και της απόλαυσης – αγοράστε σπόρους κάνναβης στη Θεσσαλονίκη από την εταιρεία μας. Συνεργαζόμαστε με τα παγκόσμια seedsbanks του κόσμου, προσφέροντας εξαιρετικούς σπόρους που ικανοποιούν απόλυτα τις επιθυμίες του Grover. Ενώστε την κουλτούρα της κάνναβης με την εταιρεία μας γιατί είμαστε το καλύτερο ηλεκτρονικό κατάστημα σπόρων κάνναβης στην Ελλάδα

Leave a Reply

Comment
Name*
Mail*
Website*